Om København NV

Nordvestkvarteret, eller blot Nordvest, er et område i København med 44.177 indbyggere. Området er defineret af postnummer-distriktet 2400 København NV og afgrænses af bydelene Nørrebro, Vanløse, Østerbro og Frederiksberg samt Utterslev Mose. I bydelen ligger bl.a. fuglekvarteret ved Nørrebro st., Bispebjerg, Bellahøj og Emdrup.
 
Efter byfornyelsen af de københavnske brokvarterer har Nordvestkvarteret gennemgået en udvikling mod flere socialt dårligt stillede i kvarteret, og er spøgende blevet kaldt Nordværst. I dag er udviklingen er ved at vende, nye moderne boliger skyder op, og i takt med boligmanglen i København er Nordvestkvarteret nu blevet mere populært end tidligere. Dette har også medført at nye hippe butikker, caféer og restauranter er kommet til bydelen.

Læs evt. mere her: http://da.wikipedia.org/wiki/K%C3%B8benhavn_NV

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.


Vis stort kort
Vis stort kort